Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor levelet írsz az egyik színésznek, arra fel kell készülnöd, hogy nagyon hosszú lesz a várakozási idő! Dan, Emma és Rupert hetente fejenként megközelítőleg 500 levelet kapnak rajongóiktól (és amikor közeledik egy-egy Potter film premierje, ez megtöbbszöröződhet!). A többiek valószínűleg kevesebbet. A két-három hónapos várakozás nem ritkaság, sőt van, aki fél évet vár a válaszra, ezért légy türelemmel. Az interneten más autogram-címeket is találsz, de ha az itt találhatókra írsz, azt biztos megkapják (már ha a levél nem vész el), és a más címekre érkezett küldeményeket is gyakran ezekre a címekre továbbítják, ezért teljesen felesleges amerikai vagy más országbeli címre írni, mert ezzel csak a várakozási idődet nyújtod meg, és növekszik annak az esélye is, hogy átirányítás közben elveszik a leveled! Egy-két jótanács: Ha szeretnél választ kapni, akkor a válaszcímed VALÓBAN legyen olvasható, és ne feledjük, hogy a magyar ABC-ben van pár olyan betű, amit az angolok nem ismernek, ezért tényleg gyöngybetűkkel írd a címed. A válaszlevélben általában egy fotót találsz, rányomtatott aláírással és egy hírlevelet. Mivel nagyon elfoglalt emberekről beszélünk (iskola, tanulás, élet), ezért ne feledd, hogy nincs idejük személyesen válaszolni, inkább évente többször megírnak egy-egy hírlevelet, és azt sokszorosítják, így pár hónapig mindenki ugyanazt kapja. Ebben le szokták írni mik történtek velük az elmúlt időszakban, és meg szokták válaszolni a leggyakrabban feltett kérdéseket. Ne küldj egyik színésznek sem kaját vagy más romlandó dolgot! :) * Angol: Ha nem tudsz angolul, az sem akadály, többen jelezték, hogy magyarul írt levélre ugyanúgy megérkezett a kép és a hírlevél. Ha mégis angolul szeretnél írni pár sort, de még nem tudsz annyira, akkor a következő rövid sablonlevéllel elmondhatod mit szeretnél. Mellette zárójelben az angol mondat magyar megfelelőjét találod, így összeválogathatod mit szeretnél írni. Dear XY, (AKINEK ÍROD ) I'm XY (A TE NEVED) and I'm a big fan of your films! (XY VAGYOK ÉS NAGYON SZERETEM A FILMJEIDET) I love the Harry Potter films very much. (NAGYON SZERETEM A HP FILMEKET) I'm collecting signed photos from the cast of the Harry Potter film and I don't have yours yet. (A HP-BAN SZEREPLŐ SZÍNÉSZEK ALÁÍRT KÉPEIT GYŰJTÖM ÉS A TIED MÉG NINCS MEG.) Could you send me a signed photo, please? (TUDNÁL KÜLDENI EGY ALÁÍRT FOTÓT?) I would like to receive a signed photo from you, please. (NAGYON SZERETNÉK TŐLED EGY ALÁÍRT FOTÓT KAPNI) Thank you (very much) in advance. (NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE) Love, (SZERETETTEL) Best wishes, (ÜDV/MINDEN JÓT) Take care, (VIGYÁZZ MAGADRA) XY (A TE NEVED)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood difficulties - If you prerequisite be sure more

(AAbrarotauby, 2018.09.27 14:33)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/viagra-le-cialis-ou-le-levitra/

matthew96@freemail.hu

(károlyi máté, 2012.03.17 17:08)

nagyon hasznos,amit leírtál itt.de megszeretném kérdezni,hogy a levél elküldésnél mennyit kell fizet,hogy el tud küldeni a levelet?
előre is köszönöm.